Vacature Pedagogisch medewerker


- Vacature pedagogisch medewerker
- Dagopvang 25,5 uur tot 34 uur
- Salarisindicatie: €2188 - €2979
- Locatie: Dorst, vlakbij Breda

 
Bij kinderopvang De Hooiberg maak jij het verschil voor de volgende generatie kinderen in en rondom Dorst! Wij zijn van mening dat ieder kind zich op zijn eigen manier en vooral naar eigen behoeften moet kunnen ontplooien tot een uniek persoon. Om zich optimaal te kunnen ontwikkelen vinden wij het belangrijk een kind vooral (zelf)vertrouwen, liefde en veiligheid te bieden; wij hebben vertrouwen in ieder kind.
Ben jij degene die samen met ons een veilige en vertrouwde basis kan bieden voor onze kinderen?

 

Wie zoeken we
We zoeken een betrokken collega met goede communicatieve vaardigheden, verantwoordelijkheidsgevoel en een gezonde dosis humor. Een collega die goed in een team kan functioneren maar ook zelfstandig een groep kan draaien. Bij De Hooiberg hebben we een eigen moestuin, verzorgen we samen met de kinderen een aantal dieren en zijn we ontzettend betrokken bij het dorp. Spreekt dit jou aan? Dan ben jij degene die wij zoeken.

 

Wat ga je doen
Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging, ontwikkeling en opvang voor de kinderen van 0 tot 4 jaar in onze kleinschalige kinderopvang. Je stimuleert kinderen in hun ontwikkeling door het aanbieden van groepsgerichte en individuele activiteiten. We zijn als kinderopvang betrokken in/met het dorp en hechten hier veel waarde aan. Bezoekjes aan een woonzorgcentrum voor ouderen en het wekelijkse bezoekje aan de bakker horen hier bijvoorbeeld bij.
We betrekken kinderen bij het aanleggen/onderhouden van de moestuin en nemen ze mee in het proces. Met als resultaat: samen met de kinderen onze eigen groente oogsten en hiermee bijvoorbeeld verse courgettesoep maken. Een leerzaam en leuk proces wat wij de kinderen graag meegeven.

 

Wat krijg je hiervoor:
- Salarisindicatie: €2188 - €2979
- Opleidingsbudget: Mogelijkheid om je hiermee verder te ontwikkelen door cursussen en opleidingen
- Vakantiedagen volgens CAO
- Jaarlijks meerdere teamuitjes
- Een geweldige locatie om te werken: grote buitenruimte, eigen moestuin en dieren om te verzorgen.

 

Wat heb je nodig
-Minimaal in het bezit van een afgeronde en relevante MBO-opleiding (niveau 3 of 4)
-Beschikbaar voor minimaal 3 dagen per week
-In het bezit van een geldige VOG of al gekoppeld aan het personenregister
-Voorkeur gaat uit naar werkervaring met 0 tot 4 jarige maar dit is geen vereiste

 

Wat bieden wij?
- Salaris conform CAO Kinderopvang
- Kleinschalige opvang met maximaal 4 dagopvanggroepen en 1 bso groep
- Uren in overleg, 25,5 uur, maar meer of minder is ook bespreekbaar
- Een leuk en gezellig team!
- Betrokken in/met het dorp

 

Missie
Bij het opgroeien willen we kinderen een aantal waarden meegeven. Zo geven we hen de ruimte om hun eigen talenten te leren kennen en helpen hen deze verder te ontwikkelen. Daarnaast bouwen we met aandacht aan het zelfvertrouwen van ieder kind. We leren hen respectvol voor zichzelf op te komen en zich te kunnen verplaatsen in een ander. Het durven maken van eigen keuzes en hun eigen verantwoordelijkheid nemen. Spelend leren staat centraal in de ontwikkeling van kinderen. Om kinderen spelenderwijs tot leren te laten komen, is het belangrijk dat de speelomgeving hen prikkelt in hun nieuwsgierigheid en hen uitdaagt met rijke speel- en spelmaterialen.

 

Kernwaarden
Professioneel, zorgzaamheid, beleving, betrokkenheid, plezier, samen en creativiteit.

 

Waar kom je terecht
We zijn een kleinschalige kinderopvang met een klein en vast team waarbij ruimte is voor uiting van je eigen creativiteit. We werken niet met een methode maar stellen een eigen ontwikkelingsgericht jaarprogramma op. Het jaarprogramma wordt opgesteld met collega’s; kennis, kwaliteiten, ideeën en creativiteit worden erin verwerkt. We dragen samen als team de verantwoordelijkheid en vinden het belangrijk dat er ruimte is om in te spelen op onderwerpen die de kinderen bezig houden. Onze kennis en kwaliteiten delen we graag met onze collega’s om hiermee te leren van en met elkaar. Wij blijven ons ontwikkelen als professionals in de kinderopvang.

Onze locatie ligt op een oude boerderij. De buitenruimte is groot en wordt steeds meer eigen. We hebben een moestuin, verzorgen samen met de kinderen een aantal dieren en leren de kinderen hoe om te gaan met de dieren. We hechten als team veel waarde aan eerlijkheid en stimuleren elkaar in het ontvangen en geven van feedback. Samen bieden we de kinderen een veilige en vertrouwde basis.

 

Solliciteer nu
Kom jij onze vacature pedagogisch medewerker invullen en ons team versterken? Solliciteren kan door op onderstaande groene knop te drukken en je gegevens in te vullen. Of door jouw motivatiebrief en CV te mailen naar info@dehooiberg-dorst.nl.

Heb je vragen over de vacature pedagogisch medewerker? We zijn telefonisch bereikbaar op: 06-14271104. Tot snel!