Kerstballenrebus van kinderopvang de Hooiberg

 

Leuk dat je meedoet met de kerstballenrebus van kinderopvang de Hooiberg! Op verschillende plekken in Dorst hangen paarse kerstballen met het logo van kinderopvang de Hooiberg erop. Bij deze kerstballen hangen de woorden van de rebus die gepuzzeld moeten worden. Vind je alle woorden in Dorst, dan krijg je een mooie zin.

 

Er zijn 5 plekken in Dorst die je moet bezoeken, je mag zelf de route bepalen! Neem een papiertje en pen mee, zodat je goed kan puzzelen. Heel veel succes!

 

• Loop naar de voetbalclub van Dorst. Daar vind je ergens voor het raam de paarse kerstbal met het logo van de Hooiberg. Met daarbij de eerste drie woorden van de rebus, puzzelen maar!

 

• Hier bakken ze de lekkerste kerststollen en kan je heerlijke kerstkransjes kopen. Hier spot je voor het raam de paarse kerstbal van de Hooiberg met het vierde en vijfde woord voor je rebus.

 

• Hier ligt het kindeke Jezus heerlijk te rusten. Wat een prachtige stal is het! Op de zijkant vind je de paarse kerstbal met de bijbehorende rebus. Puzzel het eerste deel van het zesde woord van de rebus hier. En maak gerust een mooie foto bij de stal!

 

• Op deze plek is iedereen uit Dorst welkom, en er is altijd van alles te doen. Van dansen, sporten tot kaarten en biljarten. Wij hebben er zelf als kinderopvang ook een mooie tijd gehad, voordat we naar de boerderij verhuisden. Hier vind je het tweede deel van het zesde woord en ook het zevende woord van de rebus. Vul maar snel in!

 

• Bij de ingang van Crataegus in Tuindorp voor het raam vind je de laatste twee woorden van de rebus. Kunnen jullie nu de gehele zin lezen die uit de rebus komt?

 

Rebus:

 

_ _ _            _ _ _ _ _ _         _ _ _ _ _ ­_           _ _ _ 

 

_ _ _ _ _ ­            _ _ _ _ _ ­_ _ _ _ _ _ ­_ _

 

_ _ _ _ _ ­_          _ _               _ _ _ ­_ _ _ _ _ !

 

 

 

 

 

Kom je op donderdag 6 januari 2022 tussen 10:00 uur en 11:00 uur de rebus inleveren bij Kinderopvang De Hooiberg? We hebben voor jullie wat lekkers als beloning voor een goede rebus!