Team Kinderopvang De Hooiberg

Mijn naam is Mandy Joosen en ik woon samen met mijn vriend Johan, onze dochter Yenthe en zonen Boaz en Roef in Dorst.
Na de nodige ervaring opgedaan te hebben met het werken op verschillende kinderdagverblijven, weet ik zeker dat kinderen een heel speciaal plekje in mijn hart hebben.

Elke dag zie ik weer als een nieuwe uitdaging met de kinderen:
samen op pad, nieuwe dingen ontdekken, knutselen, liedjes zingen, stimuleren van de ontwikkeling, maar ze vooral de liefde en steun geven die ze nodig hebben.
Dit werk geeft me de nodige energie en voldoening.
 
Wij zorgen ervoor dat u met een gerust hart uw kostbaarste bezit bij ons achter kunt laten.

 

Hallo allemaal,

Ik ben Patricia Verkooijen, 39 jaar en woon met mijn man, dochter Danisha 15 jaar en zoon Leroy 12 jaar in Rijsbergen. 

Ik heb 18 jaar met veel liefde en plezier bij een kinderopvang in Bavel gewerkt. 

Werken met kinderen is dan ook echt mijn passie. Elke dag is weer anders en elk kind is uniek. Kinderen brengen gezelligheid. Ze begeleiden en verzorgen doe ik dan ook erg graag. Ik hoop dat jullie kindjes zich gauw veilig en vertrouwd voelen bij mij. 

Ik heb er zin in om bij De Hooiberg te gaan werken. Als jullie nog vragen hebben hoor ik ze graag.

Groetjes Patricia 

 

Hallo,

 

Ik ben Lucie Roovers en ben getrouwd met Bert.
Heb twee volwassen kinderen Rob en Maike en twee kleinkinderen.
Ik heb meer dan 30 jaar werkervaring in de kinderopvang.
Graag tot ziens bij De Hooiberg!

 

 

 

Hoi!                                                                                                                   

Mijn naam is Janneke van Dorst, 32 jaar oud en ik woon al mijn hele leven in het pittoreske Dorst.

Ik ben positief ingesteld, kan goed samenwerken en ik wil er graag iedere dag met de kinderen een feestje van maken binnen de huiselijke sfeer die De Hooiberg biedt.

 

Samen met Mandy heb ik onze peutertijd op precies dezelfde plek beleefd als onze kindjes van De Hooiberg nu. Ik hoop dat zij er later net zulke mooie herinneringen aan hebben als ik!

 

 

Ik ben Carly de Koomen, 19 jaar oud en ik woon in Breda. Op dit moment zit ik in het derde jaar van de opleiding pedagogiek die ik met veel plezier volg. In mijn eerste jaar heb ik met alle plezier stage gelopen bij De Hooiberg. Toen Mandy mij vroeg of ik een paar dagen in de week wilde komen werken bij Kinderopvang De Hooiberg heb ik dan ook volmondig ja gezegd. Ik vind het belangrijk om alle kinderen los van elkaar te zien, het zijn unieke wezens en hier moet je ook naar handelen. 

Ik heb zin om met de kinderen en collega's leuke en leerzame werkdagen tegemoet te gaan

 

 

 

Hallo allemaal,

 

Ik ben Fenneke Plaisier en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met Richard en mijn 2 lieve katjes, Bolly en Coco.  

Ik heb ongeveer 8 jaar bij een kinderopvang in Breda gewerkt en heb dit met veel plezier gedaan.

Ik heb de kans gekregen om bij de Hooiberg te komen werken en heb die dan ook met beide handen aangepakt! Ik vind het leuk om met kinderen te werken omdat kinderen puur en echt zijn, ze zeggen wat ze denken, hebben een heerlijke fantasie en ze zijn nog niet gevormd door de maatschappij. Wat ik ook bijzonder vind, is om de hele groei en ontwikkeling mee te mogen maken, van kleine baby tot 4 jarige kleuter, klaar om uiteindelijk naar de basisschool te gaan.

 

Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te ontmoeten.

Tot snel bij De Hooiberg! 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Desie Grootens en ik ben 26 jaar oud. Ik woon samen met Edwin in Breda. Ik wist op jonge leeftijd al dat ik graag met kinderen wilde werken.Voor ik bij De Hooiberg ben komen werken, werkte ik als juf op een basisschool. Dit heb ik met veel plezier gedaan maar ik ga graag een nieuwe uitdaging aan bij de De Hooiberg. Kinderen zijn erg open, eerlijk en nieuwsgierig. Hun uitspraken zijn puur en met ontzettend veel fantasie. Dat maakt het werk zo leuk en soms ook erg grappig. Ik vind het belangrijk om persoonlijke aandacht voor de kinderen te hebben in een veilige en gezellige omgeving. Zodat we er met zijn allen voor zorgen dat we een hele fijne dag hebben!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoi Allemaal, 

Ik ben Joice Arts. 38 Jaar en woon in Gilze, samen met mijn vriend en onze 2 kinderen. Soms 2 cadeauzonen en een pleegdochtertje. Gezellig druk dus!
Ik heb 14 jaar met veel liefde en plezier bij Kinderdagverblijf Spetters gewerkt, maar nu vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging!
Met kinderen is elke dag weer anders! Hun enthousiasme, het ongeremde en onbevangenheid vind ik geweldig. Ze spelenderwijs iets leren, het in de gaten houden van hun ontwikkeling, het verzorgende spreekt mij erg aan. Dit alles bij elkaar, maakt het nog steeds een prachtig vak!

 

 

 

 

Mijn naam is Anouk van Pruissen- van Gool, ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriend in Dorst. Voordat ik bij De Hooiberg ben komen werken, heb ik op een ander kinderdagverblijf gewerkt. Naast het werken daar heb ik een opleiding management kinderopvang gevolgd en met goed gevolg afgerond. Na het afronden van deze opleiding heb ik naast het werken op de groep als pedagogisch medewerker ook managementtaken uitgevoerd. Nu heb ik de mogelijkheid om samen met Mandy een droom uit te laten komen; het opstarten en inrichten van een eigen kinderopvang! Ik vind het belangrijk om kinderen een veilig en vertrouwde omgeving te bieden zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Mochten er vragen zijn, kan je me altijd aanspreken!

Tot snel bij Kinderopvang De Hooiberg!